Publicat per

Redissenyant la botiga

Benvinguts de nou al folio!

 

En aquesta nova entrada em disposo explicar l’activitat que vull examinar, analitzar i redissenyar en la botiga “El Racó de les Paraules”.

L’activitat en qüestió és la cerca i comanda de llibres que realitzen diàriament els clients en aquest establiment, així com la compra de llibres. En aquesta activitat es poden observar dues persones, el client, i la venedora. Durant el dia es duen a terme un munt d’interaccions entre les quals destaquem la venda de llibres de la venedora i el client, i l’encàrrec de llibres per part del client cap a la venedora.

En el primer cas, la clientela cerca un llibre entre els prestatges, i n’agafa el que desitgi comprar, s’acosta al taulell, i li demana a la venedora quin preu té, i el compra (o no, suposant el cas que el preu fos molt elevat i el comprador no disposes dels diners). Ho poden pagar amb diners en metàl·lic, o amb targeta de crèdit.

En el segon cas, el consumidor cerca un llibre, en cas que no el trobi, s’apropa al taulell i demana si en tenen en estoc per si no l’hagués trobat. Si n’hi ha, la venedora va als prestatges i l’agafa i li estén. En cas contrari, aquesta li demana si vol que l’encarregui, en cas afirmatiu, el cerca a les editorials i l’encarrega i li fa saber quants dies trigarà a arribar.

 

Com podem observar, aquesta segona tasca és més rebuscada i es podrien oferir mètodes per agilitzar el procés de cerca de llibres i de comanda d’aquests, així com saber-ne el preu sense haver de demanar-ne quin és el seu cost, encara que la majoria de llibres ja disposen del preu en el codi de barres que hi ha a la contraportada del llibre.

Així doncs, gràcies per llegir-me!

Salutacions,

Marc Requena Rodríguez

Debat0el Redissenyant la botiga

Deixa un comentari