Publicat per

El Racó de les Paraules

La meva decisió per escollir aquest rau en el punt que tinc un lliure accés, on tinc una fàcil accessibilitat, així com coneixements de com executen les activitats. Tanmateix, he escollit aquest espai pel fet que em sembla un lloc molt agradable i molt tranquil on pots parlar amb les propietàries de forma tranquil·la i familiar, la qual cosa és un punt positiu, ja que ets sents més còmode fent una proposta d’aquesta magnitud en un lloc com aquest, on l’entorn és molt proper i familiar.

Tot i que no és un lloc molt enriquit per elements interactius o recursos que ajudin a certes activitats, trobo que em serà molt útil per a futures entregues on el que em convindrà serà poder modificar i afegir coses d’aquest espai, amb grans millores que fins i tot podrien arribar a implementar-se en la realitat.

 

 

Debat1el El Racó de les Paraules

  1. Mireia Puig Poch says:

    Bé, Marc, un lloc ple de possibilitats i amb una distribució de l’espai marcada, precisament, pels elements que hi ha (estanteries, sillons, etc.). Llàstima que el plànol en planta ha quedat petit i no s’acaba d’apreciar com es distribueixen les diferents zones

Deixa un comentari